Tjenester

Send oss E-post;

post@risorsmia.no

Ring oss;

+47 934 39 518

ERFARING

du kan stole på

RISØR SMIA AS

 

Vår historie går helt tilbake til tidlig 1800 tallet og fra å være en bedrift som drev service ovenfor landbruks- og skogsnæringen i Risør, har vi videreutviklet bedriften som i dag dekker området fra Oslo til Kristiansand.

 

Risør Smia AS tilbyr en rekke ulike tjenester til både private og næringsdrivende. Nedenfor vil du finne endel av de tjenestene vi tilbyr, men nøl ikke, men ta kontakt selv om de tjenstene du etterspør ikke spesifikt er nevnt, da vi sammen med våre samarbeidspartnere kan løse de fleste oppgaver. Og husk at ingen oppdrag er for små for at vi kan gi deg et tilbud

 

Vi tilbyr tjenester innen følgende områder:

Vår eldste avdeling er helt klart vår smieavdeling som har holdt på sammenhengende siden tidlig 1800 tallet da de laget hestesko og utstyr til landbruk og skogsbruk som var store næringer i Risør på den tiden.

Vår gamle "esse" er fremdeles i bruk når vi skal smi ulike gjenstander til våre kunder. Vår "slagmaskin" er fra tidlig 1900 tallet fungerer også perfekt med reimdrift som vi ikke ser så mye av i dagens moderne samfunn.

Risør Smia AS lager alle slags rekkverk, det være seg i smijern, stål., rustfritt og aluminium, samt stakitt- og plankegjerder etc.

 

Dessuten restaurerer, gjenoppbygger vi gamle smijernsrekkverk og bygger nye smijernrekkverk i tråd med våre beste tradisjoner slik vi har gjort det i Risør gjennom årtider.

Vår nye og store produksjonshall på Hestemyr gjør oss nå i stand til å ta imot større ordre med tanke på både sveiseoppdrag og seksjonsbygging av elementer av ulike slag.

 

Her foregår nå all montering, pakking og klargjøring før forsendelse og montasje på byggeplassene

I tillegg til vår tradisjonsrike smie er vår mekaiske avdeling med sin dreiebenk en viktig del av Risør Smias vitksomhet.

 

Vi produserer alt innen jern og metall til både private og bedriftskunder og bistår ofte våre lokale samarbeidspartnere og byggmestere når de har behov for våre mekaniske tjenester. Vi har fordelaktige priser så nøl ikke med å ta kontakt så avtaler vi pris og levering

Som et nytt tilbud til såvel fastboende og hytte- og fritidshuseiere tilbyr vi nå også vaktmestertjenester som også innbefatter optak av båt, vinterkonservering av båt/motor samt innendørs båtopplag.

 

Vi utfører tjenestene når hytta og båten ikke er i bruk slik at alt er klart når dere igjen tar hytta og fritidshuset i bruk.

 

Vi kan også sørge for levering av mat på døra via bygga restaurant & pizza som også kan stille med kelner og kokk om det er ønskelig.

 

 

Som en naturlig del av bryggeprosjekering tar vi også oppdrag med bygging av natursteinsmurer. Ta kontakt for tilbyd.

RISØR SMIA AS

Lindalsveien 70

N 4950 Risør

Org. nr; 994 393 111

Besøksadresse; Kirkeberget 15, Risør

Nettside: http://www.risorsmia.no

E-post: post@risorsmia.no

Telefon: +47 934 39 518

Copyright @ RisørSmiaAS 2016